PRX-T33

PRX-T33 är en unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden. Den består av de två huvudingredienserna: TCA (triklorättiksyra) och väteperoxid. Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Dess sammansättning gör att den kan användas under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet samt att den ger ett direkt ”glow”.

PRX aktiva ingredienser interagerar in i huden och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden både direkt och på sikt. PRX är framtagen för behandling av både ansikte och kropp och är lämplig för dig som har problem med torrhet, pigmenteringar, bristningar, ärr, linjer eller ytliga rynkor och önskar en nålfri behandling.

PRX-T33      Frågor & Svar

För vem passar behandlingen?
PRX-T33 är nästa generations anti-aging behandling och passar alla som vill återfå hudens spänst, elasticitet och fyllighet. Den lämpar sig även för de med besvär av pigmentering och melasma. Behandlingen kan utföras året om på alla hudtyper, efter behandlingen kan du återgå till dina normala vardagsaktiviteter.

Hur går den till?

Vid en behandling med PRX-T33 masseras produkten in i huden med en speciellt utformad massageteknik för att snabbt och effektivt nå ner på djupet i huden. Produkten appliceras därefter i jämnt applicerade lager för bästa möjliga resultat. Även om behandlingen kan tyckas enkel ställs det höga krav på korrekt utförande. Korrekt handhavande/dosering efter indikation samt uppföljning med tillhörande obligatoriska eftervård krävs för att säkerställa så väl behandlingseffekt som säkerhet. Kunden ersätter sin ordinarie hudvård med WiQo eftervård (dag-/nattkräm) en vecka efter behandling och säkerställer därmed korrekt pH-värde, stimulering och barriärskydd.

Kan man kombinera PRX-T33 med andra behandlingar?
PRX-T33 lämpar sig att kombinera med andra behandlingar för att optimera effekten av respektive behandling. PRX-T33 kan med fördel kombineras med bland annat Dermapen4 Microneedling.

Vilka resultat kan man förvänta sig?
Effekten av PRX-T33 är omedelbar. Huden känns fräsch, återfuktad och mättad. Fina linjer och rynkor har mjukats upp och behandlingens egenskaper verkar långsiktigt.

Hur påverkas huden av en PRX-T33 behandling?
Möjliga biverkningar:
– Känslig hud kan bli röd. Rodnaden försvinner efter några timmar
– Hud som har ett mycket tjockt hornlager kan uppleva flagning efter den första behandlingen. Detta kan pågå i 2-3 dagar, området behandlas med fuktgivande kräm.
– Runda mörka fläckar kan uppstå under de två första dagarna efter behandlingen. Det beror på uttorkning av tjockare hudområden och försvinner inom några dagar.

Tänk också på att: 
– Avsluta eventuell retinolbehandling samt AHA-syra minst 15 dagar innan behandling med PRX-T33. Efter avslutad behandling kan användningen av retinol och syror återupptas.
– Avstå från behandling med PRX-T33 direkt efter rakning eller vaxning.
– Avstå om du är gravid eller ammande.
– Avstå behandling om du har pågående herpesutslag, öppna sår eller eksem.
– Vi uppmanar alltid att använda solskydd oavsett årstid.

30-45 min

Prislista

1 behandling                 1995:-
4 behandlingar              1500:- per behandling

Behandlingen går utmärkt att kombinera med Dermapen 4 Microneedling för att förstärka effekten. 
När ni kombinerar dessa två behandlingar (PRX och Dermapen) vid samma behandlingstillfälle kostar PRX-T33 1000:-