Friskvårdsberättigade behandlingar / Epassi

Nedan följer alla behandlingar som är godkända för friskvård. Välj mellan Massage, Infraröd Bastu, Pedikyr/Fotvård, NBE 1000 samt Ansiktsvård.

Friskvård – Ansikte

Ansiktsbehandling – Rebalance

”Rebalance your skin” – Ansiktsbehandling med veganska hudvårdsprodukter från märket Rebiome!

Vi inleder behandlingen med rengöring som efterföljs av en exfolierande ansiktsmask som verkar i ca 10min. Du avnjuter sedan en skön Gua Sha massage i ansiktet. Avslutar med fuktgivande glow serum, ögonkräm & dagkräm som varar hela dagen.

Det veganska hudvårsmärket Rebiome har omsorgsfullt formulerats med naturliga ingredienser av hög kvalitét för att balansera och medverka till en vackrare hud. Rebiome förnyar din hud till sin naturliga skönhet. Passar alla hudtyper & olika hudåkommor.

 

40 min

895:-

NBE 1000 – Ansikte

Behandlingarna upplevs som ljuvlig energigivande massage där vi slussar in specialanpassade produkter i huden som ger snabba och hållbara resultat, utan biverkningar.  NBE 1000 känns som en varm härlig massage för ansiktet och ger en uppstramande, återfuktande och lystergivande hud.

NBE 1000 Ansikte 45min 1150:-
Rengöring och behandling med NBE 1000.

NBE 1000 Ansikte 75min 1520:-
Rengöring, peeling, behandling med NBE 1000 och avslutande ansiktsmask.

Kontraindikationer (behandling utförs ej):
Pacemaker, graviditet, epilepsi, cancer, diabetespump stängs av under behandlingen, alla smycken skall tas av (titan är ett undantag men underlättar om de kan tas av).

 

45min 1150:-

75min 1520:-

Ansiktsmassage

För dig som vill ha en skön avslappnande dekolletage och klassisk ansiktsmassage.

Rengöring, massage, avslutande dag & ögoncreme.

25 min

575:-

Friskvård – Fötter

Fotvård / Pedikyr

Avsvällande och avkopplande behandling för trötta och tunga ben. Tag gärna bort eventuellt nagellack innan behandlingen.

Vi inleder behandlingen med ett varmt fotbad. Därefter tar vi hand om fötterna: nagelband vårdas, tånaglarna formas, hälarna filas och förhårdnader tas bort. Vi avslutar behandlingen med fotmassage.

 

 

Pedikyr utan nagellack (50min) 695:-

Pedikyr med nagellack (60min) 795:-

 

Friskvård – IR Bastu

Upplev Infraröd/IR bastu, hetaste hälsotrenden! Infraröd bastu eller IR bastu som den även kallas, är kanske den hetaste hälsotrenden just nu. Vår bastu heter ”Clearlight Infrared Saunas” och är en av dom ledande på marknaden.

Infraröd bastu

Till skillnad från en vanlig bastu hettar inte en IR bastu upp luften runtomkring dig, istället använder den sig av infraröda lampor som värmer upp kroppen inifrån, vilket gör att du svettas 2-3 ggr mer än i en traditionell bastu på en lägre temperatur ca 45-55 grader. Det är en behaglig värme som är svalare än en traditionell bastu & som har många goda egenskaper för kropp, själ & psyket.

30min 1 per 350:- | 2 per 550:-
45min 1 per 450:- | 2 per 650:-
60min 1 per 550:- | 2 per 750:-

För mer information, priser och klippkort besök: Infraröd sauna/IR Bastu

 

 

30min – 60min

350 – 750:-

Friskvård – Massage

Massageterapeutisk behandling (behandlande massage)

Är en djupgående massage där vi fokuserar på problemområden. Arbetar för att lösa upp knutor och spänningar. Innan behandlingen går vi tillsammans igenom vad dom skall fokuseras.

 

40 min

650:-

Klippkort

  • 5ggr     2950:- (300:- rabatt)
  • 10ggr   6100:- (400:- rabatt)

Klassisk massage

Massage minskar muskelspänningar i kroppen. Hjälper vid träningsvärk, ökar cirkulationen och allmänt uppmjukande.

Aromaolja +30:- (spa massage) meddela vid bokning. Välj mellan Kalaharis botaniska aromaolja lugnande, energigivande eller balanserande.

 

 

Helkroppsmassage (50min) 850:-

– Rygg & nackmassage (25min) 625:-

Klippkort helkroppsmassage

  • 5ggr     3950:- (300:- rabatt)
  • 10ggr   8100:- (400:- rabatt)

Klippkort rygg- och nackmassage

  • 5ggr     2825:- (300:- rabatt)
  • 10ggr   5850:- (400:- rabatt)

Massage för gravida / Gravidmassage

Behandlingen utförs på en specialdesignad gravidkudde så att du enklelt kan ligga på mage och få en skön avslappnande massage. Passar till alla gravida som passerat graviditetsvecka 12. Massagen utförs med doftfri olja.

Helkroppsmassage (50min) 850:-

– Rygg & nackmassage (25min) 625:-

NBE 1000 Massage

Upplev framtidens massage! Med NBE 1000 mjukas musklerna upp på djupet samtidigt som eventuell smärta minskar. Apparaturen avger värme och muskeln blir varmare och elastisk. Vi kombinerar apparaturen med den klassiska massagen, vilket gör att behandlingen når djupare ned i vävnaden och lättare kan släppa på spänningar. Från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och lymfdränage.

– Förbättrar blodcirkulationen
– Dränerar lymfsystemet
– Reducerar slaggämnen och mjölksyra
– Ger förbättring i muskulaturen, löser upp spänningar
– Reducerar inflammation
– Startar kroppens egna läkningsprocess
– Antistress
– Stimulerar fettförbränningen

Kontraindikationer (behandling utförs ej):
– Pacemaker, graviditet, epilepsi, cancer och metaller i kroppen (titan är ett undantag).
– Innan behandlingen skall alla smycken tas av.
– Har ni diabetespump så stängs denna av under behandlingen. Har ni den nya varianten av sändare, kontakta salongen.

 

Helkroppsmassage (60min) 975:-

Klippkort 5 ggr 4575:- / 10 ggr 9350:-

Rygg- & nackmassage (30min) 650:-

Klippkort 5 ggr 2950:- / 10 ggr 6100:-

– Kombo Ansikte & Rygg (60min) 1195:-
30min ryggmassage till följt av 30min ansiktsmassage.

Scen Tao – Hot stone massage ( massage med lava stenar )

En topp-till-tå behandling med varma lavastenar, akupressur och aromatiska oljor. Rengöring och akupressur i ansiktet ingår. En upplevelse för kropp och själ.

 

70 min

1550:-

Indian Head Massage

Skalpmassage som ger en positiv verkan på spänningshuvudvärk, tinitus och mental trötthet. Massagen utförs med tryck (akupressur) och lätta dragningar i håret, utan oljor och med kläderna på.

Indian Head Massage har en över 1000-årig historia i Indien och härstammar från den ayurvediska filosofin. Massagen är till för att återställa balansen i kroppens energibanor.

25 min

575:-

Företagsmassage – Enköping

Vi arbetar med friskvårdsmassage riktad till företag. Friskvårdsmassage är numera avdragsgiltigt till 100%. Därmed är det mycket förmånligt för företag att teckna ett avtal för sina anställda. Kontakta oss för mer information.

 

Friskvård – Kroppsbehandlingar

Alla våra kroppsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Behandlingarna utförs med det organiska hudvårdsmärket Kalahari. Kalahari är en unik serie inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter.

 

Kalahari – Dessert Glow Exfoliation

En skön kroppspeeling som tar bort döda hudceller och ger dig en underbar ren och len hud med en ny lyster. Du väljer mellan olika Kalahari botaniska oljor. Ökar blodcirkulationen. Efter dusch utför vi en lätt massage.

 

45 min

720:-

Kalahari – Kroppsinpackning

Behandlingen inleds med att vi väljer en botanisk olja som passar dig och ditt sinne för dagen. Där av kan vi få en specifik behandling som är anpassad efter dig. Välj mellan Kalahari escape (balans) , comfort (avslappning) eller breathe (energi). Därefter en kroppspeeling som gör din hud silkeslen. Kroppen packas in i en värmande och mjukgörande botanisk inpackning med aroma essencer baserat på ditt val av doft.  Under tiden tar vi hand om ansiktet med rengöring, mask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en lätt massage.

 

90 min

1550:-

Hälsokuren

Hälsokuren börjar med att du får välja mellan olika Kalahari botaniska oljor för att hitta rätt doft som passar dig.  Därefter följer en 40 minuters massage som skräddarsys efter dina behov. (Välj mellan helkroppsmassage eller rygg & nacke)
 
Efter massagen får ni stiga in i duschen och skrubba kroppen med peeling från Kalahari som tar bort döda hudceller och ger en underbar ren och len hud med en ny lyster. Behandlingen avslutas med 30 minuters avkopplande infraröd bastun. Där får ni möjligt att mentalt varva ned och uppleva hur kroppen rensas ut, detoxas och slappnar av i 45-55 grader (läs gärna alla fördelar under fliken infraröd bastu)
 

90 min

1495:-

Harmony`s lyxkur

En kur för dig som önskar en total kroppsgenomgång och en känsla av ”lyx”.

Vi börjar behandlingen med att du väljer mellan de olika Kalahari botaniska oljor. Doften du väljer kommer följa med genom hela behandlingen för total avkoppling. Vi fortsätter med en kroppspeeling. Efter kroppspeelingen väntar en underbar kroppsinpackning som ger huden mycket fukt. Under tiden inpackningen verkar på kroppen tar vi hand om ansiktet. Du får en rengöring, ansiktsmassage, mask och avslutande dag- & ögonkräm med produkter från Kalahari. Vi avslutar behandlingen med en avslappnande helkroppsmassage helt i Kalaharis tecken med den doft du tidigare valt.

 

1 tim 45min

2595:-