Kroppsbehandlingar

Alla våra kroppsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Behandlingarna utförs med det organiska hudvårdsmärket Kalahari. Kalahari är en unik serie inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter.

Tips! Kombinera med infraröd bastu och erhåll 50kr rabatt.

Kalahari – Dessert Glow Exfoliation

En skön kroppspeeling som tar bort döda hudceller och ger dig en underbar ren och len hud med en ny lyster. Du väljer mellan olika Kalahari botaniska oljor. Ökar blodcirkulationen. Efter dusch utför vi en lätt massage.

Friskvård/Epassi – Denna behandling kan användas till friskvård.

45 min

720:-

Kalahari – Kroppsinpackning

Behandlingen inleds med att vi väljer en botanisk olja som passar dig och ditt sinne för dagen. Där av kan vi få en specifik behandling som är anpassad efter dig. Välj mellan Kalahari escape (balans) , comfort (avslappning) eller breathe (energi). Därefter en kroppspeeling som gör din hud silkeslen. Kroppen packas in i en värmande och mjukgörande botanisk inpackning med aroma essencer baserat på ditt val av doft.  Under tiden tar vi hand om ansiktet med rengöring, mask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en lätt massage.

Friskvård/Epassi – Denna behandling kan användas till friskvård.

90 min

1550:-

Specialkurer

Hälsokuren

Friskvård/Epassi – Denna behandling kan användas till friskvård.

 
Hälsokuren börjar med att du får välja mellan olika Kalahari botaniska oljor för att hitta rätt doft som passar dig.  Därefter följer en 40 minuters massage som skräddarsys efter dina behov. (Välj mellan helkroppsmassage eller rygg & nacke)
 
Efter massagen får ni stiga in i duschen och skrubba kroppen med peeling från Kalahari som tar bort döda hudceller och ger en underbar ren och len hud med en ny lyster. Behandlingen avslutas med 30 minuters avkopplande infraröd bastun. Där får ni möjligt att mentalt varva ned och uppleva hur kroppen rensas ut, detoxas och slappnar av i 45-55 grader (läs gärna alla fördelar under fliken infraröd bastu) 

90 min

1495:-

Harmony`s lyxkur

En kur för dig som önskar en total kroppsgenomgång och en känsla av ”lyx”.

Vi börjar behandlingen med att du väljer mellan de olika Kalahari botaniska oljor. Doften du väljer kommer följa med genom hela behandlingen för total avkoppling. Vi fortsätter med en kroppspeeling. Efter kroppspeelingen väntar en underbar kroppsinpackning som ger huden mycket fukt. Under tiden inpackningen verkar på kroppen tar vi hand om ansiktet. Du får en rengöring, ansiktsmassage, mask och avslutande dag- & ögonkräm med produkter från Kalahari. Vi avslutar behandlingen med en avslappnande helkroppsmassage helt i Kalaharis tecken med den doft du tidigare valt.

Friskvård/Epassi – Denna behandling kan användas till friskvård.

1 tim 45min

2595:-