Kroppsbehandlingar

Alla våra kroppsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Behandlingarna utförs med det organiska hudvårdsmärket Kalahari. Kalahari är en unik serie inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter.

Tips! Kombinera med infraröd bastu och erhåll 50kr rabatt.

Kalahari – Dessert Glow Exfoliation

En skön kroppspeeling som tar bort döda hudceller och ger dig en underbar ren och len hud med en ny lyster. Du väljer mellan olika Kalahari botaniska oljor. Ökar blodcirkulationen. Efter dusch utför vi en lätt massage.

45 min

675:-

Kalahari – Kroppsinpackning

Behandlingen inleds med att vi väljer en botanisk olja som passar dig och ditt sinne för dagen. Där av kan vi få en specifik behandling som är anpassad efter dig. Välj mellan Kalahari escape (balans) , comfort (avslappning) eller breathe (energi). Därefter en kroppspeeling som gör din hud silkeslen. Kroppen packas in i en värmande och mjukgörande botanisk inpackning med aroma essencer baserat på ditt val av doft.  Under tiden tar vi hand om ansiktet. Behandlingen avslutas med en lätt massage.

90 min

1450:-

Specialkurer
Hälsokuren

Hälsokuren börjar med en skön kroppspeeling som tar bort döda hudceller och ger dig en underbar ren och len hud med en ny lyster. Du väljer mellan olika Kalahari botaniska oljor för att hitta rätt doft som passar dig. Efter kroppspeelingen är huden är redo för den kommande helkroppsmassagen och vi avslutar med ansiktsvård med produkter från Kalahari. (ansiktsrengöring, massage och ansiktsmask, avslutande dag- & ögonkräm).

120 min

1850:-

Harmony`s lyxkur

En kur för dig som önskar en total kroppsgenomgång och en känsla av ”lyx”.

Vi börjar behandlingen med att du väljer mellan de olika Kalahari botaniska oljor. Doften du väljer kommer följa med genom hela behandlingen för total avkoppling. Vi fortsätter med en kroppspeeling. Efter kroppspeelingen väntar en underbar kroppsinpackning som ger huden mycket fukt. Under tiden inpackningen verkar på kroppen tar vi hand om ansiktet. Du får en rengöring, ansiktsmassage, mask och avslutande dag- & ögonkräm med produkter från Kalahari. Vi avslutar behandlingen med en avslappnande helkroppsmassage helt i Kalaharis tecken med den doft du tidigare valt.

2 tim

2395:-