NBE 1000

NBE 1000 är en skön och avkopplande behandling med synliga resultat redan efter första behandlingen.

Behandlingarna upplevs som ljuvlig energigivande massage där vi slussar in specialanpassade produkter i huden som ger snabba och hållbara resultat, utan biverkningar. NBE 1000 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system med radiofrekvens som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera de översta hudlagret.

Detta är med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE 1000 som ger fantastiska resultat. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. NBE 1000 är en säker och effektiv behandling som anpassas individuellt för varje hudtyp och önskat resultat. Det är inte möjligt att på något sätt överbelasta kroppen med dessa behandlingar. Den är till och med mycket gynnsam för kroppens egna biologiska system.

 

Behandling
1 ggr | 5 ggr | 10 ggr

– NBE 1000 Ansikte 45min
Rengöring & NBE 1000 behandling, 1150 :- | 5000 :- | 10 095 :-

– NBE 1000 Ansikte Delux 75min
Rengöring, peeling, NBE 1000 behandling, peel off mask, 1520 :- | 6675 :- | 13195:-

Friskvård/Epassi – Denna behandling kan användas till friskvård.

Kontraindikationer (behandling utförs ej): 
– Pacemaker
– Graviditet
– Epilepsi
– Cancer
– Diabetespump stängs av under behandlingen
– Alla smycken skall tas av (piercing i titan är ett undantag men underlättar om de kan tas av.)

Hur går det till?

NBE 1000-behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden. Efter detta masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp av ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen,

Vad händer i huden?

Tillväxten av nya celler stimuleras, produktionen av kollagen och elastin ökar, fukthalten i huden ökar, hudens absorbtion av aktiva ingredienser ökar, minskar porernas storlek, förbättrar blodcirkulationen, förbättrar strukturen på bindväven, dränerar lymfsystemet, stimulerar fettförbränningen, ger förbättring i muskulaturen, minskar antalet fria radikaler.

Behandlingsområden

– Rynkor
– Linjer
– Slapp hud
– Dubbelhaka
– Tunga ögonlock
– Mörka ringar och/eller påsar under ögonen
– Ytliga blodkärl och/eller Rosacea
– Acne
– Ärr
– Pigmentering

Även kroppen kan behandlas

– Muskelmassage
– Fettreducering
– Celluliter
– Slapp hud mage/armar/ben/stuss
– Bristningar/ärr
– Lymfdränage
– Reducerar mjölksyra och slagg
– Reducerar inflammation
– Startar kroppens egna läkningsprocess
– Ökar blodcirkulationen i musklerna

För vem är behandlingen lämplig?

Behandlingen med NBE1000 lämpar sig för alla, med undantag för vissa kontraindikationer så som graviditet, cancer, epilepsi och pacemaker.

Vad är det förväntade resultatet?

I ansiktet är det i många fall möjligt att redan efter första gången se en tydlig uppstramning av käklinjen, utslätning av rynkor och fina linjer, en förbättring av hudens struktur och lyster samt ökad fukt. Flertalet kunder upplever också att deras ögon blir mer öppna och att de får en klarare lyster.

Vid acne eller rosaceabehandling är det ibland möjligt att även där se en förbättring av problemen redan efter första behandlingen. Efter 3–5 behandlingar syns en större uppstramning av huden. Dubbelhakor reduceras kraftigt och även hängande ögonlock får finare lyft. Acne och rosacea tonas ner avsevärt.

På kroppen syns häpnadsväckande snabba resultat för både fettreducering och celluliter. Efter endast 5 gånger har celluliter i flera fall halverats och efter 10 gånger har reducering av hela 11,5 cm runt midjan dokumenterats! Strier (bristningar) mjukas upp och tonas ner efter första gången och blir finare och finare för varje gång. Slutresultatet är mjukare struktur i strien och en jämnare färg i huden. Dessutom smalnar strierna av avsevärt och blir mindre kännbara än före genomförda behandlingar.

När ser man det slutgiltiga resultatet

Det slutgiltiga resultatet träder fram efter cirka 5–10 gånger i ansiktet och 10–20 gånger på kroppen.

Hur länge förväntas resultatet att hålla?

Resultatet kan bestå i flera månader och år. Ju fler behandlingar som genomförs desto längre resultat. Det är alltid bra att genomföra uppföljningsbehandlingar några gånger per år för att underhålla resultatet, det är nämligen inte möjligt att överdosera.