Ansiktsbehandlingar

Alla våra ansiktsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Våra ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp & terapeuten väljer noggrant ut rätt produkter som passar just för dig. Du får även tips & vägledning för fortsatt hemvård. Vi arbetar med hudvårdsmärkena Exuviance, Dp.Dermaceuticals och det veganska hudvårdsmärket Rebiome. 

Ansiktsbehandling – Reboot Your Skin

21 eller 7 dagars Bootcamp med Rebiome är en vegansk behandling som ger din hud en omstart. Syftet med denna behandling är att ge balans åt huden samt en lindrande och lugnande upplevelse. Utmärkt för dig med rosacea, akne, obalanserad hudbarriär eller bara vill ge huden en nystart!

Hur behandlingen går till: Rengöring av ansiktet med väldoftande och uppvärmda handdukar. Därefter masseras ansiktet med en enzymatisk peeling som verkar i ca 8-10min. Behandlingen fortsätter med att terapeuten applicerar levande probiotika ReBalance på ansiktet som masseras försiktigt in. Masken lämnas kvar på ansiktet för att säkerhetsställa att probiotikan får full effekt. Efter detta första steg på kliniken fortsätter sedan Bootcampen hemma i 21 eller 7 dagar där ni får med er hem ett behandlingskit av Rebiome Rebalance, vars levande och högeffektiva laktobaciller och probiotika bakterier balanserar hudens mikrobiom.

Det veganska hudvårsmärket Rebiome har omsorgsfullt formulerats med naturliga ingredienser av hög kvalitét för att balansera hudens naturliga mikrobiom. Multifunktionell produktlinje med ett brett spektrum som förbättrar alla hudtyper och lindrar en rad olika tillstånd och problem.

 

30 min

Behandling samt kit för 21 dagar, 3 395:-


Behandling samt kit för 7 dagar, 1 395:-

Ansiktsbehandling – Rebalance

Friskvård/Epassi – Denna behandling kan användas till friskvård.

”Rebalance your skin” Ansiktsbehandling med veganska hudvårdsprodukter från märket Rebiome!

Vi inleder behandlingen med rengöring som efterföljs av en exfolierande ansiktsmask som verkar i ca 10min. Du avnjuter sedan en skön Gua Sha massage i ansiktet. Avslutar med fuktgivande glow serum, ögonkräm & dagkräm som varar hela dagen.

Det veganska hudvårsmärket Rebiome har omsorgsfullt formulerats med naturliga ingredienser av hög kvalitét för att balansera och medverka till en vackrare hud. Rebiome förnyar din hud till sin naturliga skönhet. Passar alla hudtyper & olika hudåkommor.

 

45 min

895:-

DermapenWorlds Signature Treatment

Behandlingen för dig som vill boosta huden med en riktig uppfräschning och få en ny vitaliserad hud.

Vi arbetar mer dermapens produkter (Dp.Dermaceuticals) och inleder behandlingen med: rengöring, mekanisk peeling och djuprengörande Radiant-C lermask. Efteråt lägger vi på den omtalade Über Pro Peel (kemiska peel) och Hyla Active Sheetmasque. Vi avslutar behandlingen med dag- & ögonkräm anpassade efter din hudtyp.

  • Über Pro Peel är exklusivt designad för att förbättra microneedling men fungerar också som en effektiv fristående kemisk peeling. ÜBER PRO innehåller en specifik blandning av behandlingsaktiva ämnen för att öka cellomsättningen samtidigt som den behandlar tecken på åldrande, dyskromi, hyperpigmentering, solskador, melasma, milier och akne. Lämplig för anti-ageing och problematisk hud och säker att använda på alla hudfärger.

 

45 min

1295:-

AB express

En vårdande behandling där ditt ansikte rengörs och peelas med den patenterade AHA-syran från exuviance.

Därefter påläggs en vårdande dagkräm efter din hudtyp. En kick för huden som passar dig som vill unna dig lite lyx under lunchen eller gå på kur.

30 min 550:-

Kur / 6 ggr 2750:-
(6e behandlingen gratis)

LYX Boost

Pigga upp din hud & ge den en Lyx Boost. I behandlingen ingår rengöring, brynfärgning inkl. brynplock, 20% fruktsyra (kemisk peeling), bubbel (champagne mask), C-vitamin ampull samt avslutande ögon-dagkräm. På endast 45 min blir huden ren, får lyster, återfuktad & berikad på C-vitamin.

45 min

895:-

Classic (djuprengörande)

Alla våra ansiktsbehandlingar skräddarsys efter kundens behov.

Djuprengörande behandling där ansiktet syresätts med den patenterade AHA-syran (kemisk peeling) till följd av ånga, porrengöring och behaglig ansiktsmassage/eller ansiktsmask. (Beroende på hudens behov).  Dagkräm efter din hudtyp. Huden blir ren och fräsch.

60 min

920:-

De Luxe

Unna dig en lyxig behandling. Rengöring, brynplock, peeling med AHA-syra, ånga och porrengöring. En lugnande ansikts och dekoltage massage. Följs av den omtalade fruktrika och åtstramande guldmasken (alternativt djuprengörande lermask). En skön handmassage utförs under tiden som masken verkar. Avslutas med dagkräm efter din hudtyp.

Denna behandlingen passar alla hudtyper och anpassas efter behov.

80 min

1295:-

Hudanalys
Rådgivning & vägledning om vilka produkter & behandlingar som passar just din hudtyp.

ca 15-30 min

175:-

Tillval i ansiktsbehandlingar

– Guldmask – åtstramande och fuktrik. En fuktbomb för en fuktfattig hud. | 250:-
–  Frans och brynfärgning inkl. brynplock (ej rabatt i AB expressen). | 50:- rabatt