Microblading 3D-bryn

Microblading är en konstfull, semi-permanent teknik för hyperrealistisk teckning av ögonbryn. Denna metod passar alla över 18 år som vill korrigera estetiska problem med sina ögonbryn.  Vårt mål är att dina ögonbryn ska framstå så naturligt som möjligt efter behandlingen.

Microblading 3D-bryn

Microblading är en konstfull, semi-permanent teknik för hyperrealistisk teckning av ögonbryn.

Denna metod passar alla över 18 år som vill korrigera estetiska problem med sina ögonbryn. Genom att använda ett unikt handinstrument med en fin rad nålar deponeras pigmentet noggrant i epidermis. Det skapar distinkta och fina hårstreck som behåller sin tydlighet även efter läkningsprocessen, vilket skiljer sig från en traditionell permanent makeup-maskin. Vårt mål är att dina ögonbryn ska framstå så naturligt som möjligt efter behandlingen. Efter det första besöket är det avgörande att genomföra en påfyllning inom 4-6 veckor. Resultaten kan variera och sträcker sig vanligtvis mellan 11 och 18 månader, beroende på olika faktorer som påverkar proceduren. För att bevara formen och färgmättnaden i pigmentet rekommenderar vi dock en årlig påfyllning.

2,5-3 tim

4300:-

Viktig information

OBS: Maila bilder på dina ögonbryn till salongen, osminkade. nina@harmonyhudospa.se  samt mobilnummer så kontaktar vi dig. Extra viktigt ifall ni har tatuering från annan salong!  Skicka gärna med om ni har några inspirationsbilder. Efter bokad tid kommer du få en bokningsbekräftelse via e-post när du bokat tid, det är viktigt att du läser igenom det noggrant inför ditt besök då det innehåller viktig information.
 
  • När du kommer till salongen behöver du tvätta och sprita händerna innan behandlingen och under behandling behöver du ha munskydd som du får av oss.
  • O.b.s När du kommer på ditt besök vill jag att du kommer ensam så det blir fullt fokus på dina bryn.
  • Det är viktigt att om du är/varit sjuk behöver du vara symptomfri minst 14 dagar innan du kommer på ditt besök hos oss. Det är väldigt viktigt att du är fullt frisk när du gör denna behandling. Jag kan inte utföra behandlingen på dig om du har några blodsjukdomar. Om du är sjuk så kan det leda till att brynen inte läker bra.
  • O.b.s Försök spara ut så mycket av brynen som möjligt innan din behandling, färga inte ögonbrynen minst en vecka innan din bokade tid.
  • Vi lägger ingen bedövning när vi utför behandlingen.
 
VIKTIGT!
att du inte..
– är gravid eller ammar
– inte tar värktabletter samt omega 3, 2 dagar innan behandlingen (alvedon går bra). 
– inte har druckit alkohol dagarna innan
– tar blodförtunnande mediciner
– har utslag/eksem vid behandlingsområdet
– har utsatt huden för extrem solning
– använder botox 2 veckor innan/efter
– har blodsjukdomar
– har autoimmun sjukdom
– har blödarsjuka
– är bärare av multiresistenta tex MRSA
– drick inte koffein 24h innan besöket
– inte tar roaccutan (eller liknande acne medicin) senaste 6mån.