Face Sculpting Massage

Upptäck vår Face Sculpting Massage! Denna skräddarsydda teknik kombinerar djupmassage och stimulering för att frigöra muskelspänningar och ge ditt ansikte ett naturligt lyft! Genom noggranna tekniker som lugnar nervsystemet och ökar blodcirkulationen arbetar vi mot en avslappnad och ungdomlig hud. Upptäck fördelarna med vår Face Sculpting Massage och låt din naturliga skönhet stråla!

Face Sculpting Massage

Friskvård/Epassi – Denna behandling kan användas till friskvård.

Denna ritual återställer balansen i din ansiktsmuskulatur, skulpterar och framhäver ditt ansikte, minskar svullnad, lindrar käkspänningar och förbättrar hudens elasticitet och utseende.

Denna sculpting face-ansiktsmassage är som en pilates-session för ditt ansikte. En heltäckande metod som lyfter och stärker dina ansiktsmuskler. Genom att kombinera olika massagetekniker som manuell lymfatisk dränage, ansiktsmodellering för lyft och skulptering samt buccal massage (intraoral, i munnen) – skapar vi en unik och avkopplande upplevelse för dig. Vi inkluderar även koppning för att främja lymfflödet och maximera effekten. Varje behandling är skräddarsydd för att möta dina individuella behov.

Behandlingen inleds med en noggrann dubbelrengöring och avslutas med applicering av lämpliga fuktgivande produkter för att ge din hud optimal näring och återfuktning.

Innan behandlingen:

 • Undvik injektioner: fillers 8 veckor, botox 3 veckor innan du genomgår behandling.
 • Använd inte receptbelagd retinol de senaste 3 dagarna.
 • Undvik kemisk eller fysisk exfoliering dagen innan.

*** Denna behandling passar inte personer med obehandlat högt blodtryck, obehandlade sköldkörtelproblem, nyligen genomgången operation, tumörer, cancer, epilepsi, akne, eksem och rosacea, samt under första och tredje trimestern av graviditet. Det är viktigt för din säkerhet och hälsa att informera oss om något av dessa förhållanden innan behandlingen. 

 

50 min

975:-

Advanced Face Sculpting Massage

Friskvård/Epassi – Denna behandling kan användas till friskvård.

Vår Advanced Sculpting Face-ansiktsmassage är en unik massageupplevelse som fokuserar på att förbättra din hudkvalité och definiera dina ansiktsdrag. Genom noggrant kombinerade massagetekniker såsom Gua Sha, ansiktskoppning och buccal massage (intraoral, i munnen), behandlar vi omsorgsfullt hela ditt ansikte, nacke, axlar och dekolletage. Varje behandling är skräddarsydd för att möta dina specifika behov.

Behandlingen inleds med en dubbelrengöring och peeling. Sedan avslutar vi massagen med applicering av en skräddarsydd ansiktsmask och en fuktgivande produkt för strålande hud.

En mer definierad käklinje, minskad svullnad och en strålande hud – denna behandling återställer balansen i dina ansiktsmuskler, lindrar käkspänningar och förbättrar hudens elasticitet och lyster.

Innan behandlingen:

 • Undvik injektioner: fillers 8 veckor, botox 3 veckor innan du genomgår behandling.
 • Använd inte receptbelagd retinol de senaste 3 dagarna.
 • Undvik kemisk eller fysisk exfoliering dagen innan.

***Denna behandling passar inte personer med obehandlat högt blodtryck, obehandlade sköldkörtelproblem, nyligen genomgången operation, tumörer, cancer, epilepsi, akne, eksem och rosacea, samt under första och tredje trimestern av graviditet. Det är viktigt för din säkerhet och hälsa att informera oss om något av dessa förhållanden innan behandlingen.

***För att uppnå bästa resultat rekommenderas en serie av 5 till 10 behandlingar med en veckas mellanrum. Detta ger huden möjlighet att svara på behandlingen och uppnå önskade resultat över tid. Efter den initiala serien rekommenderas underhållsbehandlingar var 4-6 vecka för att bibehålla resultaten.

 

80 min

1375:-

Terapeutiska fördelar med Face Sculpting

Face Sculpting Massage ger inte bara estetiska fördelar utan påverkar också vår psyko-emotionella tillstånd. I dagens samhälle är det vanligt att ignorera eller undertrycka känslor, vilket kan leda till att vi ”sväljer” upplevelser som egentligen behöver bearbetas. Dessa känslor och spänningar lagras sedan i kroppen och kan på sikt leda till sjukdomar och ohälsa. Både emotionella och fysiska spänningar samlas ofta i ansiktet och huvudet, särskilt om du lider av problem som tandgnissling, käkspänningar eller huvudvärk. Vår ansiktsmassage är utformad för att lösa upp dessa spänningar och främja ditt välbefinnande. 

 

Fördelarna med Face Sculpting Massage

 • Framhäver din naturliga skönhet
 • Minskar rynkor – inklusive nasolabialveck, kråksparkar och halsrynkor.
 • Skulpterar och framhäver käklinje och kindben.
 • Ökad blodcirkulation för att stimulera kollagenproduktionen. 
 • Förbättrar lymfatiskt flöde och minskad svullnad i ansikte och nacke.
 • Stärker och tonar ansiktsmusklerna.
 • Balanserar flödet av livsenergi. 

 

Såhär får du de bästa resultaten:

För att få de bästa resultaten med Face Sculpting Massage rekommenderas en serie av 5 till 10 behandlingar med en veckas mellanrum. Efter den här intensiva perioden rekommenderar vi att du kommer tillbaka var 4-6 vecka för att bibehålla resultaten.

Genom att genomgå behandlingen regelbundet kommer du märka avslappning i spända käkmuskler (tack vare djupmassage på tuggmusklerna), få fylligare läppar, minska rynkor och uppnå ett mer definierat ansikte på lång sikt. 

Vad är en buccal ansiktsmassage?

Den skulpterande Buccal ansiktsmassagen är en specialiserad ansiktsmassage som arbetar inuti munnen för att komma åt djupare lager av ansiktet och ansiktsmusklerna. Tekniken behandlingar de ytliga till djupa lagren av ansiktets anatomi med fokus på ansiktsmusklerna.

Buccal Massage är en teknik som hjälper till med djupare ansiktsmassage genom att rensa vätska, öka blodcirkulationen och förse hudvävnaden med näring. Den stöder även osteopatiska aspekter av ansiktet och behandlar bindväv samt muskelspänningar för att lyfta, forma och definiera ansiktet på ett holistiskt sätt. 

Gua Sha

Gua Sha-massage är en traditionell kinesisk behandling där huden skrapas med en rundad sten för att öka blodcirkulationen och främja lymfatisk dränering. Detta hjälper till att lindra muskelspänningar, minska svullnad och förbättra hudens lyster. Behandlingen kan användas på olika delar av kroppen och ger avslappning samt främjar kroppens naturliga läkningsprocesser. 

Koppning

Ansiktskoppning är en teknik där små glaskoppar appliceras på huden för att skapa ett vakuum. Detta hjälper till att öka blodcirkulationen, främja lymfatisk dränering och minska svullnad i ansiktet. Koppning används ofta för att minska fina linjer, förbättra hudens elasticitet och ge en friskare lyster. Behandlingen är icke-invasiv och ger en avslappnade upplevelse samtidigt som den främjar ansiktets naturliga hälsa och skönhet.