Botox, fillers & injektionsbehandlingar

Det är med stor glädje vi vill presentera vår nya samarbetspartner Caroline Karlegård. Caroline finns på plats vissa dagar i månaden, för bokning besök BokaDirekt.

Om Caroline:

Caroline Karlegård, grundare av Östermalmkliniken i Stockholm, är legitimerad sjuksköterska sedan år 2007 och specialist inom psykiatri. Bemötandet, respekten och lyssnandet var Carolines hörnstenar i sjukvården och numera i den estetiska branschen. Med en hög känsla för detaljer och lätt handlag gör henne till en trygg injektionsbehandlare, givetvis certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Certifikat innebär en kvalitéts- och säkerhetsstämpel i branschen för estetiska injektionsbehandlingar, och för certifiering krävs kunskap, kompetens samt årlig fortbildning inom området.

Innan Östermalmkliniken grundades, arbetade Caroline på välkända Stureplanskliniken i Stockholm, där Caroline utförde behandlingar bland annat med fillers, botox (estetiskt samt mot översvettningar och tandgnissel), skinbooster, Profhilo, scleroterapi (mot ytliga kärl på benen), trådlyft (mini och lyftande), Belkyra och Miradry (mot svett). 

Några av Carolines sidosysslor och intressen sedan ungdomsåren , är byggnadsvård och möbelsnickeri. Det som lockar är det estetiska och att ta till vara på det befintliga men förfina det, restaurera och justera med respekt för de ursprungliga detaljerna. 

” Att få komma till Harmony Hud & Spa är fantastiskt roligt och utvecklande. Nina med sin kompetens i dessa vackra lokaler är en lyckoträff. Jag ser fram emot att träffa Er kunder på Harmony Hud & Spa för en långsiktig kontakt!”. 

För att boka tid, kontakta Caroline via mail info@ostermalmkliniken.se

Behandlingar samt priser besök BokaDirekt.