Ansiktsbehandlingar

Alla våra ansiktsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Våra ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp & terapeuten väljer noggrant ut rätt produkter som passar just för dig. Du får även tips & vägledning för fortsatt hemvård.

Ansiktsbehandling – Oxygen

Oxygen är en unik behandling där vi syresätter huden med rent syre och är ideal för dig med akne, rosacea och synliga blodkärl.

Oxygen bygger upp huden och hjälper den komma i balans. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper. Tack vare en kärlsammandragande och stärkande effekt på ytliga blodkärl kan vi dämpa rodnad och samtidigt stimulera kollagen och fukt till huden.

Rengöring, kakao enzympeel, oxygen behandling – avslutas med fuktgivande ansiktsmask. Behandlingen är väldigt behaglig att få och huden får en fräsch ny utstrålning.
Huden andas behagligt på nytt och är redo för kommande produkter eller andra behandlingar.

Kontraindikationer (behandling utförs ej):
– Allergi mot aspirin, citronsyra

 

45 min

825:-

Ansiktsbehandling – DeepClean (Circadia)

Behandlingen är djuprengörande, porsammandragande och uppfriskande för dig med inkapslade porer och orenheter.

Dubbelrengöring, kemisk peeling, ånga, portömning avslutas med Green Tea ansiktsmask. Punktbehandling vid behov av finnar och plitor med Spot Stop. Behandlingen avslutas med anpassade produkter efter din hudtyp.

60 min

1150:-

Ansiktsbehandling – Lift & Glow

Behandlingen är uppstramande, reducerar fina linjer och rynkor samt ger fantastisk lyster och fukt. (Du är redo för kommande festligheter!)

Dubbelrengöring, cocoa enzympeel, brynfärgning inkl. brynplock, ansiktsmassage avslutas med pumpkin perfecting ansiktsmask som är fylld med antioxidanter, anti-inflammatoriska egenskaper och boostar kollagen produktionen. Behandlingen avslutas med anpassade produkter efter din hudtyp.

60 min

1150:-