Ansiktsbehandlingar

Alla våra ansiktsbehandlingar är anpassade för både män och kvinnor. Våra ansiktsbehandlingar anpassas efter hudtyp & terapeuten väljer noggrant ut rätt produkter som passar just för dig. Du får även tips & vägledning för fortsatt hemvård.

Ansiktsbehandling – Oxygen

Oxygen är en unik behandling där vi syresätter huden med rent syre och är ideal för dig med akne, rosacea och synliga blodkärl.

Oxygen bygger upp huden och hjälper den komma i balans. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper. Tack vare en kärlsammandragande och stärkande effekt på ytliga blodkärl kan vi dämpa rodnad och samtidigt stimulera kollagen och fukt till huden.

Rengöring, kakao enzympeel, oxygen behandling – avslutas med fuktgivande ansiktsmask. Behandlingen är väldigt behaglig att få och huden får en fräsch ny utstrålning.
Huden andas behagligt på nytt och är redo för kommande produkter eller andra behandlingar.

Kontraindikationer (behandling utförs ej):
– Allergi mot aspirin, citronsyra

 

45 min

795:-

Ansiktsbehandling – SWiCH

SWiCH är unik behandling som hjälper till att återställa hudens ungdomliga utseende. Den är ideal för dig som vill motverka och förebygga fina linjer, rynkor och ojämn pigmentering.

När kroppen åldras så minskar energiproduktionen i huden och då sker en förlust av kollagenproduktion, det är detta SWiCH motverkar. Behandlingen ger energi och reparerar huden inifrån och ut, huden återfår sin hudhälsa och utstrålning utan att orsaka skada eller rodnad.

Behandlingen kan med fördel göras året runt. I vissa fall kan huden upplevas torr efteråt och även fjälla, men detta sker inte för alla utan är individuellt.

Kontraindikationer (behandling utförs ej):
– Allergi mot aspirin, citronsyra och salicylsyra
– Gravid eller försöker bli gravid
– Ammande mödrar
– Herpes, öppna sår
– Pågående antibiotika behandling (roacutan, isotretinoin)
– Pågående inflammerad akne (små finnar och plitor går bra).
– Rosacea
– Retinol och AHA-syra produkter ska ej användas 2 veckor före/efter SWiCH behandling
– Kemisk peeling på salong (vänta 8 veckor innan bokning av SWiCH)

65-75 min

1295:-

Ansiktsbehandling – DeepClean (Circadia)

Behandlingen är djuprengörande, porsammandragande och uppfriskande för dig med inkapslade porer och orenheter.

Dubbelrengöring, kemisk peeling, ånga, portömning avslutas med Green Tea ansiktsmask. Punktbehandling vid behov av finnar och plitor med Spot Stop. Behandlingen avslutas med anpassade produkter efter din hudtyp.

60 min

1050:-

Ansiktsbehandling – Lift & Glow

Behandlingen är uppstramande, reducerar fina linjer och rynkor samt ger fantastisk lyster och fukt. (Du är redo för kommande festligheter!)

Dubbelrengöring, cocoa enzympeel, brynfärgning inkl. brynplock, ansiktsmassage avslutas med marshmellow ansiktsmask som har en lugnande, läkande och återfuktande effekt på huden. Behandlingen avslutas med anpassade produkter efter din hudtyp.

60 min

1050:-